Kylskåpet gick sönder mitt i bjudningen vem kan hjälpa till?

grill

Våra hem, arbetsplatser och de flesta miljöer vi vistas i blir bara mer och mer elektrifierade. Utan el stannar vår tillvaro till. Utifrån den förändringen behöver vi människor med expertkunskaper inom dessa områden. Man vet aldrig när man har behov av en elektriker i Stockholm eller när man befinner sig någon annanstans.

Just denna varma sommardagen hade jag precis handlat allt inför stora grillningen. Vi väntade oss massa vänner som skulle komma på vår årliga sommarfest. Årets första grillning. Alla har lagt ner sin möda på olika moment av årets fest och mitt uppdrag var ett av de viktigaste på grillfesten, nämligen köttet!! Utan köttet är det ingen grillning i mina ögon, även om grillade majskolvar, champinjoner, paprika, tomater och lök också har sin tjusning.

Mitt i alla förberedelser när köttet har legat i marinaden inser jag att det som inte får hända händer, nämligen att alla kylvarorna i kylskåpet hade blivit varma. Detta får absolut inte bara hända. Inte nu oh nej vad gör jag nu? Just vid detta tillfälle när jag önskade att allt skulle flyta på så, så gick precis allt fel. Jag skulle bara sätta igång kylen, men den var helt omöjlig att få igång. Första som slog mig var att kolla propparna, men de var okej. Eller generatorn kylde inte eller hur det nu var?  Jag började fundera om det bara var jag som var varm av den varma dagen efter alla förberedelser.

Vem vilka ringer man nu? Vilka kan hjälpa mig utföra eljobb i Stockholm?

En elfirma? En Elfirma i Stockholm?

Tur att någon jag kände på långt håll visste att det fanns en elfirma i Stockholm som kunde rycka ut när man allra bäst behövde det. När det värsta hände som inte skulle kunna hända.

Vem kan hjälpa mig om inte Midcraft som är en alldeles extravagant elfirma i Stockholm. Tänk, nu är festen räddad och Stort tack för dessa fantastiska människor som räddade vår bjudning.

Midcraft är ett företag som gör din anläggning säker. Alla som arbetar på Midcraft är certifierade och har yrkesbevis. De förespråkar led belysning och de anser att forskning och utveckling kommer ge oss våra framtida ljuskällor. Ett företag som bistår oss med elektriker med specialistkunskaper.

Det sker tyvärr olyckor i stressen när vi snabbt vill få igång elen, ibland inträffar mycket allvarliga olyckor vid felkopplingar gjorda av den oinvigde, eller vid bristande underhåll av elinstallationer. Även vi själva tycker oss ha el-kunskaper för att utföra enklare elarbeten som byten av strömbrytare så är det riktigt dumt att experimentera, speciellt när det handlar om starkström framförallt för person säkerheten och bibehållandet av försäkringsskyddet i hem och hushåll.

Vid flera elarbeten så krävs det att de utförs av en behörig elektriker.

Här är några exempel på när du måste anlita en behörig elektriker:

  • Byten från ojordade till jordade uttag
  • Nyinstallation av uttag, fasta ledningar och strömbrytare där starkström finns.

 

Garantierna av att anlita en auktoriserad elektriker innebär att du kan lita på att ingen apparatur förstörs och ett väl utfört arbete innebär också självklart att du inte tar några risker för ditt eget liv och hälsa.